![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
de sf valentin am cam fost in dificultate cu cadoul, insa pana la urma am scos-o la capat. dar vine 1 martie si 8 martie si nu am absolut nici o idee de ce martisoare si cadouri sa ofer...voi v-ati gandit la ceva ?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
bai eu ma gandeam sa-i fac cadou prietenei mele un ipod ca player-ul ei se cam duce pe copca iar mamei cred ca ii voi lua un buchet imens de flori
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
eh, eu nu am avut griji de sfantul valentin...insa pe 8 martie ma gandesc sa ii cumpar mamei o rama foto digitala Samsung SPF-87H Rose Black in care sa pun cele mai misto poze cu mine si cu sormea
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
haha
voi scapati usor, eu am de luat vreo 4 cadouri: mama, cele 2 surori si prietena...acum sa vad ce
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
dar de ce sa le facem atatea cadouri, noi nu avem ziua barbatului sa primim cadouri...propun sa facem un mars pentru a obtine o zi din an in care sa fim si noi rasfatati
![]()
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
acum 2 ani am luat pt prietena un aparat foto. acum ma gandeam sa i-au un dslr ca ne place la amandoi fotografia
![]() e bun si pentru mine, si pentru ea
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
MarketZone Team
|
Marketonline vine in ajutorul vostru si va ofera o pagina intreaga de promotii cu idei de cadouri.
Iar pentru Electronistul recomand noile promotii la aparatele foto Canon, printre care vei gasi si 3 DSLR-uri. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
si mie mi se pare rama foto un cadou inspirat. Numai ce am dat comanda aseara pentru rama din newsletter.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
eu am cumparat playere din alea TEAC de 2GB pentru sora mai mica. Sper sa ii placa
http://www.marketonline.ro/promotii/teac/mp3-playere/1/ |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|