![]() |
|
|
|
|||||||
| View Poll Results: Alege cea mai buna imagine | |||
| popescuvlad |
|
67 | 4.98% |
| Dan Petru Simion |
|
10 | 0.74% |
| albertino |
|
0 | 0% |
| MariaN95 |
|
6 | 0.45% |
| alexandru_N |
|
1 | 0.07% |
| raicu |
|
182 | 13.53% |
| radut009 |
|
47 | 3.49% |
| andideacoco |
|
545 | 40.52% |
| andrey |
|
486 | 36.13% |
| Nae |
|
1 | 0.07% |
| Voters: 1345. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Search this Thread | Display Modes |
|
|
#151 |
|
MarketZone Team
|
In cursul acestei zile premiile vor pleca catre castigatori, mai putin catre raicu intrucat acesta nu a trimis nici o data de contact pana in momentul de fata fiind astfel descalificat. Rugamintea mea si a echipei MarketZone este sa capturati o imagine cu voi in momentul in care intrati in posesia premiului si sa o postati aici pentru certificarea castigului.
Va multumim |
|
|
|
|
|
#152 |
|
Junior Member
|
Nici nu e de mirare de ce nu a trimis raicu datele...caci nu i-a convenit ca nu a luat mp3 playerul.. oricum nu am inteles de ce au fost schimbate premiile 2 si 3 intre ele, adica mp3 pe locul 2 care costa 120lei si babilonul pe 3 care costa 170lei. adica locul 3 ia un premiu de valoare mai mare decat premiul 2. Asta e. De curiozitate, ...ce era premiul surpriza?
|
|
|
|
|
|
#153 |
|
Junior Member
|
Multumeeeeeeeeeeeeeeeeeesc!!!! Sunt super incantat de premiu. Acum nu ma mai intrece nimeni la compuneri la limbi straine!
Multa bafta tuturor! |
|
|
|
|
|
#154 |
|
Junior Member
|
Felicitari. Eu am primit azi mp3 playerul, dar exista o problema.. e plecata mama mea din localitate si are aparatul foto cu ea. Cand va veni o sa va trimit si eu poza, sper ca nu va suparati daca mai intarzii putin cu poza.
|
|
|
|
|
|
#155 |
|
Junior Member
|
nu am putut trimite datele de contact penrtu ca nu mai pot deschide mailul...
asta e...norocul lui radutz! pacat ce mai pot spune unde sa trimit datele direct aici pe sait sau ce trebuia sa fac nu este corect parola a fost sparta la mailul meu! acum am reusit sa imi recuperez mailul, dar se pare ca prea tarziu! era totusi bine daca la inregistrarea pe forum sa fi cerut si nr de telefon ca sa puteti contacta mai usor castigatorii. |
|
|
|
|
|
#156 |
|
MarketZone Team
|
@raicu ti-am edita si am unit eu posturile tale.
Ne pare sincer rau pentru situatia descrisa de tine, din nefericire nu este vina echipei MarketZone pentru ceea ce s-a intamplat, in eventualitatea in care adresa de mail ti-a fost sparta, puteai sa scrii aici pe forum despre intamplare sau sa dai un PM la un membru al echipei. Vom vedea ce putem face astfel incat sa nu ramai fara premiu, chiar daca acesta nu va fi aplicatia Babylon. Un coleg va lua legatura cu tine in scurt timp. |
|
|
|
|
|
#157 |
|
Junior Member
|
aici e premiul meu .. si multumesc pe aceasta cale...dar cred ca era indicat sa ii dati si celui cu laptopul si un aparat foto..ca vad ca nu are ... sau a uitat sa ne faca in ciuda ca a luat potul cel mare...
asta sunt eu
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|