![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Nu stiu ce credeti dvs despre acest lucru insa eu cred ca este destul de important. Si nu o spun doar din punctul meu de vedere !
![]() Am trimis un e-mail si au trecut mai bine de 60 minute , timp pe care il declarati ca fiind maxim pana cand cineva imi va raspunde . Nici pana in momentul asta nu am priimit nici un semn de viata . ![]() Daca cei de la vipgsm au intarziat cu o zi pentru a scrie 5 cuvinte intr-o fraza , cei de la quickmobile au intrecut orice asteptari : am facut comanda marti pentru ca miercuri si joi sa le trimit mail-uri datorita intarzierii sosirii coletului , ca mai apoi vineri, azi , IN SFARSIT cineva de la quickmobile sa ma anunte ca nu au telefonul in stoc - desi pe site scria IN STOC - si ca ar putea veni peste INCA O SAPTAMANA . Categoric ca am anulat comanda ! Bataie de joc nu alta ! ![]() Fiind sfarsit de saptamana , am sa trec cu vederea acest mic incident insa sper ca situatia sa se remedieze incepand de luni . Poate ca eu contez pentru dvs prea putin insa stiti regula de aur , cea mai buna reclama - pozitiva sau negativa - este facuta de clienti . ![]() Succes |
|
|
|
|
|
#2 |
|
MarketZone Team
|
Buna ziua,
Nu exista un client de care sa nu ne pese, oricine este in egala masura important fie ca are in comanda un stick de memorie sau 10 notebook-uri. Ambii vor fi tratati cu aceeasi seriozitate si respect. Pentru a investiga problema semnalata de dumneavoastra am rugamintea sa ne specificati pe ce adresa de mail ati trimis solicitarea precum si de pe ce adresa, exista posibilitatea ca ceva sa se fi intamplat pe parcurs. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Am folosit formularul de contact situat la http://www.marketonline.ro/contact , din partea de jos a paginii dupa ce am selectat optiunea "Vreau sa cumpar un produs"
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
MarketZone Team
|
Timpul de raspuns maxim de 60 de minute se refera la comenzile plasate pe site si este valabil evident in timpul orelor de lucru. Adica daca un client plaseaza o comanda GARANTAM ca va fi contactat in MAXIM 60 de minute de un consultant de vanzari in legatura cu comanda respectiva. Adica va garantam un timp de raspuns foarte bun si o finalizare rapuda pentru comenzi. Dumneavoastra ati cerut folosind formularul de pe site informatii despre un produs, aici va putem garanta ca oferim suport si consultanta tuturor vizitatorilor nostri, nu si raspunsul in 60 de minute la solicitarea dvs. Evident ca ne straduim sa raspundem cat mai repede la aceste solicitari, doar avem tot interesul sa fiti un client multumit.
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|