![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
MarketZone Team
|
Iata ca asa cum am promis revenim cu un nou concurs extrem de atractiv special pentru comunitatea MarketZone.
Impreuna cu WND Romania lansam concursul "Personalitate Dubla, Castig dublu". Ideea este simpla trimite doua poze cu tine in doua ipostaze total diferite si noi iti oferim un telefon cu doua fete si 2 cartele, cate o fata pentru fiecare personalitate a ta. Poti sa trimiti o poza cu tine la mare si una la munte, una la un concert si cealalta la bucatarie, va lasam mana absolut libera in ceea ce priveste inventivitatea. Singura conditie este ca pozele sa fie reale si tu sa fii prezent in ambele imagini. Cine castiga? Simplu: Cele mai amuzante 2 imagini, imagini care vor fi alese de echipa comunitatii marketzone. Si pentru ca incurajam participarea la acest concurs si de catre persoanele de sex feminin ne-am hotarat sa diferentiem si premiile. In cazul in care castigatorul va fi de sex masculin va primi cadou un Telefon Dual SIM WND DUO 2100 pe culorile Negru/Argintiu In cazul in care castigatorul va fi de sex feminin va primi cadou acelasi Telefon Dual SIM WND DUO 2100 insa pe culoarea Negru/Albastru. Telefoanele WND sunt atat telefoane cu doua fete cat si telefoane dual sim, ele functioneaza ca doua telefoane total distincte din toate punctele de vedere. Mai multe informatii despe acest tip revolutionar de telefon puteti gasi daca cititi acest test Atasati pozele direct pe acest thread ori ca atasament ori prin intermediul unui serviciu de gazduire. REGULAMENT: 1. Organizatorul: Organizatorul concursului este compania SC Kelion Online Management SRL, cu sediul in Str. Silozului Nr. 9, Sector 2, Bucuresti. 2. Drept de participare: La concurs are dreptul sa participe orice persoana fizica cu domiciliul stabil sau resedinta in Romania exceptie facand angajatii companiei SC Kelion Online Management SRL, precum si rudele de gradul intai si afinii (sot/sotie) acestora. 3. Concursul se desfasoara in perioada 13.07.2009 – 03.08.2009 4. Jurizarea se va face de catre echipa MarketZone. 5. Premiul consta intr-un telefon mobil cu doua fete WND DUO 2100 6. Castigatorul va fi anuntat pe data de 05.08.2009 pe forumul MarketZone 7. Toate imaginile vor fi postate doar pe site-ul www.marketzone.ro 8. Fiecare participant are dreptul sa se inscrie cu o singura varianta, participantii sunt direct raspunzatori de continutul mesajului sau a imaginilor atasate. In cazul in care un concurest va trimite mai multe variante, doar prima va fi luata in considerare, alte mesaje vor fi sterse. 9. Prin trimiterea unei imagini aceasta intra in proprietatea SC Kelion Online Management SRL ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Stiu ca pare sa fiu la marginea prapastiei...de fapt nu e asa...eram la 2metri de sol...v-am pacalit...n-am calitati acrobatice ![]() E frumoasa meseria de pilot de linie...cred...macar cu poza am ramas...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
prima foto - dormind cu ingerii
![]() a doua foto - ride to live, live to ride |
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
eleganta / sport
![]()
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Foto'1 - Prieteni...
Foto'2 - ...sau dusmani! |
|
Last edited by konzzz; 07-13-2009 at 04:58 PM. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
|
|
Last edited by danstoica; 07-13-2009 at 05:20 PM. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Mie imi place Mos Craciun pana acum. Clar cel mai tare !
|
|
|
|
|
#8 |
|
MarketZone Team
|
@ralala iti sugerez sa inserezi pozele pe forum, ai aceasta posibilitate. Se pare ca deja serviciul de gazduire pe care l-ai folosit a dat gres
. A fost o perioada in care a raportat ca acea poza a fost mutata. Eventual posteaza din nou cu imaginile inserate direct pe forum si stergem noi primul post.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
|
|
Last edited by Alexandru Sarbu; 07-13-2009 at 06:06 PM. Reason: Ti-am editat eu pozele si le-am atasat forumului, pentru a nu mai aparea alte probleme. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
10'x man
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
|
Cat de greu mi-a fost sa intru in pielea lui...
Aceasta poza e facuta cand m-am intors in timp, prin anii '80 |
|
|
|
|
#12 |
|
Junior Member
|
in excursie
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
@didi, ai uitat sa pui pozele
|
|
|
|
|
#14 |
|
Junior Member
|
La pescuit / Cu Trenu
|
|
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
|
Eu in doua ipostaze de-ale mele total diferite, cea de solist de muzica populara si cea de suporter al nationalei de fotbal a Romaniei, in doua locuri total diferite...studiourile Etno Tv si balconul unui hotel din Zurich.
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|